МЕТОД > Blog > МЕТОД НОВИНИ > Covid-19: Строги мерки за безопасност в МЕТОД

Covid-19: Строги мерки за безопасност в МЕТОД

Уважаеми клиенти и партньори, след обявяването на извънредно положение и заповед на здравния министър №РД-01-124/13.03.2020 г., във връзка с въвеждане на противоепидемични мерки в страната, стана ясно, че извършваните дейности от okmetod.com не са в обхвата на временно забранените.

Екипът на МЕТОД ще продължи работата си с изключителна отговорност към Вашата и тази на служителите си безопасност, съобразно с всички предписания на нашето здравно министерство и европейските стандарти.

С цел грижата за общата безопасност, бихме искали да Ви уведомим за следните промени в работния процес:

Подсигурени предпазни средства в обектите

Няма да бъдат допускани служители на работните им места при наличие на симптоми на влошено здравно състояние. Всички служители в обектите са с подсигурени предпазни средства – маски, ръкавици, дезинфектанти и др..

Почистване и дезинфекция на физическите обекти

Работното време на търговските обекти, сервизна база, склад и монтажни дейности е публикувано в контактите на сайта ни, също така онлайн поръчките ще бъдат обработвани нормално според реда на постъпване.

Редовно почистване и дезинфекция Във всеки офис физически ще присъства и работи само един служител, всички останали служители ще работят дистанционно. Дезинфекция се извършва по няколко пъти на ден, а използваните дезинфектанти са въведени в употреба с разрешителни на Министерство на здравеопазването. Почистват се подовете, работните бюра, дръжки и всички повърхности обект на допир от клиенти и служители. Помещенията се проветряват на всеки час.

Клиенти с влошено здравословно състояние, няма да бъдат допускани в обектите на МЕТОД. За да осигурим нужната здравословна дистанция между служител и клиент е осигурено безопасно такова при консултация, също така в търговските обекти ще се допуска да влиза по 1 човек. Препоръчително е плащанията да се извършват по банков път или с дебитна или кредитна карта, с оглед на безопасността.

Монтажни дейности при високи мерки за безопасност

Монтажите ще бъдат извършвани с максимално ограничаване на контактите между клиенти и монтажен екип. Силно препоръчително е при извършването на монтаж клиентите да бъдат в различно помещение от това, където се извършват монтажните работи.

Получаване и изпращане на поръчки

Стоките могат да бъдат получени на място от нашия склад или изпращани по куриер. С цел по-голяма безопасност, препоръчваме изпращането на Вашата стока по куриер за страната и собствен превоз за град Шумен. На този етап всички куриерски фирми работят и Вашите пратки ще се изпращат спрямо досегашните условия.

При лично получаване от складовата ни база, молим да имате предвид, че физическото издаване на Вашите стоки ще става извън територията на склада и при получаването им трябва да спазвате препоръчителната дистанция 2 м. от служителя на МЕТОД.

Безопасността и благополучието на нашите служители и клиенти е наш основен приоритет и с оглед на кризисната ситуация, искаме да сведем до минимум всеки риск за Вашето здраве и това на нашите служители.

Пожелаваме здраве на всички!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Продукта е добавен в количката
X